Klaaiwurk

Vereniging voor het ruimtelijk werken in klei

Cursusaanbod kinderen

Deze workshops hebben bijpassende thema's: kerst, winter en voorjaar/Pasen. Er is plek voor maximaal 15 kinderen en de kosten zijn € 7,50 per workshop. 

Momenteel is er geen cursusaanbod voor kinderen, voor kinderworkshops zie Workshops voor kinderen.

 

Jeugdcultuurfonds, voor een mogelijke bijdrage in de kosten

Het ontwikkelen van je creativiteit, het ontdekken van je binnenwereld en passie, kortom: het laten zien wie je bent en wat er in je leeft, is goed voor het zelfvertrouwen en concentratievermogen en vergroot de kansen later goed mee te kunnen doen in de samenleving. Een kind dat danst, tekent of zingt, is een gelukkig kind. En een kind dat lekker in zijn vel zit, zal op alle fronten beter presteren.

Het Jeugdcultuurfonds wil dat alle kinderen lessen op kunst en cultuurgebied kunnen volgen. Ook kinderen uit gezinnen met een minimum inkomen. Het Jeugdcultuurfonds maakt het mogelijk dat kinderen tussen de 4 en 18 jaar uit financieel minder draagkrachtige gezinnen toch kunnen meedoen. Er kan een aanvraag gedaan worden voor een bijdrage van maximaal € 450 per kind, per cursusjaar. Dit bedrag kan afwijken omdat gemeenten soms eigen spelregels hanteren. Aanvragen worden gedaan door onafhankelijke intermediairs, professionals die al betrokken zijn bij het gezin. Het toegekende bedrag wordt direct betaald aan de instelling waar het kind les heeft.

Kijk of jouw gemeente meedoet op de site van het Jeugdcultuurfonds. Op de site kun je ook een aanvraag indienen.

 

 

Breadcrumbs